Welkom op mijn website 

Ik ben Sharda Jibodh en ben inmiddels al 26 jaar actief bezig met het vak. 

Ik ben in 1996 afgestudeerd als mondhygiënist in Amsterdam en na enkele jaren in loondienst gewerkt te hebben, ben ik in 2000 een eigen praktijk gestart. Inmiddels bestaat de praktijk al 22 jaar.

In 2002 heb ik de opleiding tot Mondverzorgende voor volwassenen gedaan aan het Radboud Universiteit in Nijmegen. 

In 2012 heb ik mijn Bachelor of Health diploma behaald aan de Hogeschool in Utrecht.

Ik ben sinds 23 juli 2020 geregistreerd in het tijdelijk BIG-register (nr 39927825379) vanwege het experiment “Tijdelijk zelfstandig bevoegdheid Mondhygiënist´.

In het kader van artikel 36a van de wet BIG moeten mondhygiënisten die zich inschrijven in het tijdelijk BIG-register en daarmee deelnemen aan het experiment, de beschermende titel Geregisteerd-mondhygiënist voeren.

Ik ben lid van het NVM en ben ook door bij- en nascholing met 160 studiepunten vanaf 1mei 2020 voor de 3e keer voor een periode van 5 jaar geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Mondhygiënisten.

Door mijn jaren werk ervaring heb ik geleerd dat iedere klant een andere benadering nodig heeft. Mijn idee van een goede behandeling is niet alleen toegespitst op de medische indicatie, maar is ook afgestemd op de wensen van de klant.